Akcija!

Kartice “Pričaj mi…”

 16,00

Opis

Kartice “Pričaj mi …” nastale su s ciljem okupljanja obitelji i provođenja zajedničkog vremena.

 

Kako zaista živimo ubrzanim tempom, obitelji se već rijetko zajedno okupljaju pa čak i oko obroka. Nedostaje nam onih nekoliko zajedničkih trenutaka u danu za pričanje, a kada se obitelj i okupi, ponekad ne znamo kako započeti priče. Baš tu uskaču kartice “Pričaj mi…” . Podijeljene su u 5 kategorija po 20 kartica.

 

1. kategorija su afirmacije koje može svaki član obitelji pročitati i nekoliko puta ponoviti. Može pročitati i jedan član obitelji pa zajedno pričate o afiramciji i što je u njoj važno.

 

2. kategorija je 20 sličica prema kojima možete složiti priču. Možete uzeti nekoliko kartica ili svih 20-ak. Možete uzeti i jednu karticu te pronalaziti asocijacije. Neka vas mašta povede u zanimljive priče.

 

3. kategorija je 20 već započetih priča koje djeca trebaju nastaviti, a u sebi sadrže probleme s kojima se djeca vrtićke/školske dobi susreću.

 

4. kategorija su kartice zahvalnosti. Na svakoj je kartici navedena tema o kojoj možete zajedno popričati kako biste osvijestili na čemu sve možete biti zahvalni.

 

5. kategorija nazvana je “pričajmo o nama”. Te kartice sadrže teme poput najboljeg trenutka dana ili supermoći koje bismo željeli imati.

 

 

Dodatne informacije

Težina 0,300 kg
Dimenzije 30 × 10 × 2 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kartice “Pričaj mi…””

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)